vineri, 29 ianuarie 2010

Introducere

Romania 88 este un blog ce promoveaza nationalismul in Romania.
Blogul va conferi anunturi, materiale de publicitate, link-uri utile, noutati si stiri in domeniu.

Cine suntem?
Romania 88 nu este o organizatie ci o comunitate de idei, o rezistenta lipsita de lider, restransa si condusa doar de sentimentul patriotic al fiecaruia, care in ziua de azi daca nu e dus la extrem nu are nici o semnificatie.
Cu alte cuvinte numele Romania 88 va putea fi preluat de orice brigada [grup]doar pe baza intelegerii dintre membri.

Manifestare
Romania 88 promoveaza in primul si in primul rand ideea de Romanism.
Din asta vor deriva rasism, xenofobie, antisemitism, manifestari care,desi ilegale, vor privi pe fiecare in parte, Romania 88 ramanand a fi doar un nume necesar pentru a alerta atentatorii la sanatatea patriei, cat si a contribui la dezvoltarea acestor brigade NS locale.

Cel mai vizibil ghimpe in talpa sunt anarhistii, distribuitori de propaganda antifascista ce consta in stickere, graffitiuri, afise, dar si manifeste.

Ca si contrasalut, vom folosi propaganda la randul nostru. Afise,stickere,graffitiuri mai semnificative decat a lor, distrugerea elementelor de
propaganda anarhista , ca si un bocanc bine plasat pentru a aseza antifascizmu' inapoi cu botul pe labe [ orice altercatie violenta sondandu-se cu succesul nostru, gratie alimentatiei bogate in clorofila a acestora].

Nu in ultimul rand impartirea de carti si informatii, cat si documentarea, lucru
esential in existenta unei miscari NS.

88.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu